Erfgoed in transitie

De Federatie Instandhouding Monumenten (FIM), waaraan de FVEN actief deelneemt, heeft tijdens het Nationaal Monumentencongres op 9 november haar visiedocument “Erfgoed in transitie” overhandigd aan de nieuwe minister van OCW, Ingrid van Engelshoven. De FIM schetst in “Erfgoed in transitie” de uitdagingen die er voor de erfgoedsector liggen in een veranderende samenleving. Ook het varend erfgoed komt duidelijk in het visiedocument naar voren. Laat je er door inspireren!
De top van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) en het Ministerie van OCW reageerden zeer positief op dit visiedocument! Dat is belangrijk, omdat dat ook de positie van het Varend Erfgoed in het overleg met de landelijke overheid in belangrijke mate versterkt.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *